Κώστας Καραφώτης – Ζωή Παπαδοπούλου Live την Παρασκευή 11/1!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019
Ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου
στο Yiamas Gastro Bar
Κρατήσεις 27210 22434

Ο Κώστας Καραφώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1978, όπου και έζησε μέχρι και τα 18 του χρόνια. Από πολύ νωρίς έδειξε το ενδιαφέρον του για τη μουσική, αφού μόλις σε ηλικία 8 χρονών έπεισε τον πατέρα του να του αγοράσει ένα μπουζούκι.

Γράφτηκε σε μουσικό ωδείο για σπουδές θεωρίας της μουσικής και σολφέζ, ένα παράλληλα με το μπουζούκι, παρακολούθησε μαθήματα πιάνου. Στα 18 του χρόνια γράφτηκε στην Ιατρική Σχολή στη Σόφια της Βουλγαρίας από όπου και αποφοίτησε με το πτυχίο της ιατρικής το Νοέμβριο του 2003. Παράλληλα με τις σπουδές του, δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα σε μουσικά σχήματα της Σόφιας. Το 2004 συμμετέχει στο talent show “Fame Story 2”, όπου εντυπωσιάζει για τις φωνητικές του ικανότητες και αναδεικνύεται σε έναν από τους 3 νικητές.

Στο δισκογραφικό του ξεκίνημα, το Μάρτιο του 2005, είχε την ιδιαίτερη τύχη και τιμή να συναντηθεί στο studio με έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες της χώρας μας, τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος του χάρισε το album “Είμαι εδώ” με 11 υπέροχα τραγούδια. Στο πρώτο του προσωπικό δίσκο συμμετέχουν ο Γιάννης Βαρδής και η Πέγκυ Ζήνα. Ακολουθούν οι δίσκοι “Η καρδιά μου σελίδα γυρίζει”, “Δεν υποχωρώ” και “Ήρθες εσύ”.

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά στις δημοφιλής μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνάντησε ο Δημήτρης Μητροπάνος και της πρότεινε να συνεργαστεί μαζί του στην Αθήνα. Η συνεργασία αυτή σηματοδότησε την αρχή και άλλων μεγάλων συνεργασιών, που ακολούθησαν. Με τους: Πασχάλη Τερζή, Δημήτρη Μπάσση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνη Ρέμο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κώστα Μακεδόνα, Δέσποινα Ολυμπίου.

Η Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκείνη που την οδήγησε στο δύσκολο δρόμο της δισκογραφίας και έγινε η παραγωγός του πρώτου της άλμπουμ, στο οποίο τραγούδησε μαζί της ένα ντουέτο. Αυτή τη στιγμή η Ζωή βρίσκεται μαζί με τον Κώστα Καραφώτη και κάνουν live σε επιλεγμένους χώρους ανά την Ελλάδα.

Πληροφορίες

Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Ώρα Έναρξης: 23:00

Τιμές

10 ευρώ με ποτό στο bar
20 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση με κράτηση σε τραπέζι
35 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 απλή 90 σπέσιαλ ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Κρατήσεις: 27210 22434

Yiamas Gastro bar - Εστιατόριο Ελληνικής Κουζίνας - Κώστας Καραφώτης - Ζωή Παπαδοπούλου Live

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://yiamasgastrobar.gr/wp-content/uploads/2018/11/Yiamas-Gastro-Bar-Καλαμάτα-Μοντέρνα-Ευρωπαϊκή-Κουζίνα-slider-4.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}