Νίνα Λοτσάρη στο Yiamas Gastro Bar Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (9)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (12)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (6)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (3)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (5)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (15)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (10)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (13)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (2)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (11)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (4)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (8)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (1)
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Ελληνικής κουζίνας - Νίνα Λοτσάρη (17)

 

Σαββάτο 1 Δεκεμβρίου
Yiamas Gastro Bar
Ωρα 22:00
Κρατήσεις 27210 22434

Η Νίνα Λοτσάρη σπούδασε μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών και στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 1998 παίρνοντας το δίπλωμά της στο κλασσικό τραγούδι και στη μελοδραματική, δίπλα στους διακεκριμένους σολίστες Στέλλα Κούρτη, Παύλο Ράπτη, Έφη Αδειλίνη, Δέσποινα Καμπούρη και Carol Richardson Smith με την οποία έκανε Master class στην Όπερα, με διάκριση από την Ακαδημία του Anovero.

Είναι διπλωματούχος στο Flamenco από τη σχολή ARROYO και έχει σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Βασίλη Διαμαντοπούλου και στο «Θέατρο των Αλλαγών».

Έχει πρωταγωνιστήσει στην Εθνική Λυρική Σκηνή:

 • «Απάχηδες των Αθηνών»
 • «Το φιόρο του λεβάντε»
 • «Το κορίτσι της γειτονιάς»
 • «Ο γενικός γραμματέας»
 • «Χριστίνα»
 • «Θυμήσου εκείνα τα χρόνια»
 • «Το μικρόβιο του έρωτα» στην Όπερα «il matrimonio segretto»
 • «Ο βαφτιστικός»

Επίσης, ερμήνευσε τον ομώνυμο ρόλο στην Όπερα «Αντιγόνη» του Θεόδωρου Στάθη και έχει συνεργαστεί με τις σπουδαιότερες συμφωνικές ορχήστρες. Έχει τραγουδήσει με τους Γιώργο Νταλάρα, Χρήστο Θηβαίο, Μάριο Φραγκούλη, Νότη Μαυρουδή, Στέφανο Κορκολή κ.ά.

Από το 2006 καθιέρωσε τις δικές της variete παραστάσεις:

 • «Jizz»
 • «Copacabana»
 • «Flush Royal»
 • «Vendetta»
 • «Mata Hari»
 • «Bla bla & cha cha cha»

Έχει κάνει πολλές δισκογραφικές συμμετοχές και δύο προσωπικά άλμπουμ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές δουλειές και στον κινηματογράφο. Επίσης, στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» ενσάρκωσε στη σκηνή τη μεγάλη τραγουδίστρια του ελαφρού τραγουδιού Δανάη Στρατηγοπούλου και την περίφημη Κάκια Μένδρη.

Το Μάιο του 2012 τραγούδησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε πρώτη παγκόσμια στην Όπερα «Opus Elgin, η καταστροφή του Παρθενώνα» στο ρόλο της Θεάς Αφροδίτης και της Μαρίας Κάλλας.

Το 2013 συνεργάστηκε με τη μαέστρο Ευγενία Μανωλίδου σε συναυλίες με θέμα τα τραγούδια του παγκόσμιου κινηματογράφου, με τίτλο «Cinema Paradiso».

Το καλοκαίρι του 2013 συνεργάστηκε με τον μπασίστα και συνθέτη της Jazz Γιώργο Φακανά και τον συνθέτη Μιχάλη Νικολούδη στο half note, στη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στη Latin και ethnic μουσική σκηνή με τίτλο «la passion», τον Νοέμβριο του 2013 με τον Τάκη Ζαχαράτο στη μουσική παράσταση «Diamonds are forever» στο καζίνο της Θεσσαλονίκης.

Έχει πρωταγωνιστεί στην μουσική κωμωδία των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου «Η Μαμά είπε μη» το 2014.

Το 2015 ανέβασε την variete παράσταση «Dynasty the Show» με τον Παναγιώτη Πετράκη. Ενώ το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συμμετείχε στην περιοδεία της μουσικής παράστασης «Μέρες ραδιοφώνου».

Το 2016 πρωταγωνίστησε στο «Cabaret Chaotique» σε συνεργασία με τους Opera Chaotique και την pop τραγουδίστρια Demy.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://yiamasgastrobar.gr/wp-content/uploads/2018/11/Yiamas-Gastro-Bar-Εστιατόριο-Καλαμάτα-Νέα-Εκδηλώσεις.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}