Τα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, όπως τα ψήφισαν 100+ επώνυμοι foodies, βραβεύτηκαν χθες βράδυ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Το βράδυ της Τετάρτης, 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Restaurant100 Awards στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα η οποία ανέδειξε τις 100 κορυφαίες προτάσεις για φαγητό σε όλη την Ελλάδα.
Στην 86 θέση το Yiamas Gastro Bar. Για 3η συνεχόμενη φορά στη λίστα. Η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή του τίτλου Ο Σεφ της Καρδιάς μας στον Λευτέρη Λαζάρου. Τον τίτλο Best Young Chef κέρδισε ο Μιχάλης Μάρθας και τον τίτλο Best Young Sommelier ο Άρης Σκλαβενίτης.
Οι κριτές ψήφισαν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται από κάποια λίστα προεπιλογών, και η φετινή power list επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις καθώς, μαζί με τις θεματικές δεκάδες, περιλαμβάνει 66 νέα εστιατόρια. Τα εστιατόρια που αναδείχθηκαν στη λίστα των Restaurant 100 παρουσίασαν σε «αντίστροφη μέτρηση» ο Ιάκωβος Απέργης και η Άννα Μαρία Κεφάλα. Στην πρώτη δεκάδα αναδείχθηκαν τα παρακάτω εστιατόρια:
- Aleria
- Σπονδή
- Varoulko Seaside
- Etrusco
- Τραβόλτα
- Hytra
- CTC
- Σελήνη
- Vezene
- Nolan
Το Yiamas Gastro Bar ευχαριστεί όλους εσάς που το στηρίζετε και σας περιμένει το Σάββατο 15 Ιουνίου στην επίσημη έναρξη της Καλοκαιρινής Περιόδου.