ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Yiamas Gastro Bar

Το Yiamas Gastro Bar είναι ο χώρος που θα επιλέξουν όσοι αναζητούν το σπάνιο συνδυασμό εξαιρετικής κουζίνας, περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής, άψογου service με τιμές προσαρμοσμένες στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις τις εποχής.

Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Καλαμάτα - Estia Awards 2018 - GOLD
Yiamas Gastro Bar - Καλαμάτα - ESTIA AWARDS 2019 - BEST IN TOWN
Yiamas Gastro Bar - Καλαμάτα - Estia Awards - Top Performer
Yiamas Gastro Bar - Καλαμάτα - Restaurant Best 100
Restaurant Best 100 2017
Restaurant Best 100 2018 top 10 restaurants for families
Yiamas Gastro Bar - Καλαμάτα - ESTIA AWARDS 2019 - EXCELLENT
Yiamas Gastro Bar - Εστιατόριο Καλαμάτα - Μοντέρνα Ευρωπαϊκή Κουζίνα - MedDiet Restaurant 1

Το Yiamas Gastro Bar είναι ο χώρος που θα επιλέξουν όσοι αναζητούν το σπάνιο συνδυασμό εξαιρετικής κουζίνας, περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής, άψογου service με τιμές προσαρμοσμένες στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις της εποχής. Διαθέτει ισορροπημένο κατάλογο ωστόσο είναι ταυτόχρονα ευέλικτος μικρός και περιεκτικός. Πολλές επιλογές σε κυρίως πιάτα αλλά και ορεκτικά. Δίνεται η δυνατότητα στο πελάτη να επιλέξει και μισές μερίδες από τις κατηγορίες των ορεκτικών αλλά και από τα ζυμαρικά ώστε να έχει πλούσια γευστική δοκιμή με χαμηλότερο κόστος. Η κουζίνα του Yiamas Gastro Bar κινείτε ανάμεσα στην Ελληνική δημιουργική κουζίνα με επιρροές από την περιοχή της Μεσσηνίας σε έθνικ παραλλαγές. Χαρακτηριστικά πιάτα που έχουν ξεχωρίσει είναι : Βακαλάος τσιλαδιά με τσάτνευ ντομάτας, μαύρη σταφίδα, ψητά κοκκάρια και πουρέ από μαραθόριζα. Επίσης το Bao ψωμάκια ατμού γεμιστά με παραδοσιακή γουρνοπούλα kimchi λάχανο και σάλτσα γιαουρτιού. Παραδοσιακές τυροκροκέτες με μαρμελάδα ντομάτας κλπ. Η επιλογή των προϊόντων γίνεται κυρίως από τοπικούς παραγωγούς στοχεύοντας πάντα στην άριστη ποιότητα τους και φυσικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Το Yiamas Gastro Bar διαθέτει και παιδικό κατάλογο με είδη που αρέσουν στα παιδιά. Διαθέτει επίσης πλούσιο κατάλογο με cocktails και μάλιστα στα περισσότερα χρησιμοποιούν ως βασική ύλη τοπικά ποτά λικέρ, ούζο, ρακί, κρασί αλλά και βότανα Ταϋγέτου.

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες

Το Yiamas Gastro Bar δεν είναι ένα απλό Εστιατόριο, σε καθημερινή βάση υπάρχει άνθρωπος που επιμελείται την μουσική του χώρου και δίνει μία ζωντάνια και ζεστασιά επιπλέον στο πελάτη. Διαθέτει μπαρ με προσεγμένα και ψαγμένα cocktail ο άνθρωπος που τα επιμελείται θεωρείτε από τους καλύτερους στο είδος του. Η αίθουσα του χώρου είναι άνετη, ευήλια και ευάερη αφού τα 2/3 καλύπτονται από τζαμαρίες που ανοίγουν και ενώνουν το μέσα με τον έξω χώρο ιδανικά. Πολλές φορές η αίθουσα μας ζητείται για φωτογραφήσεις νεονύμφων και διαφόρων άλλων περιστάσεων. Υπάρχει πάντα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο ικανοποίησης για όλους τους πελάτες που μας δείχνει συνεχώς το βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας. Επίσης διοργανώνουμε Γαστρονομικές βραδιές με καλεσμένους Σεφ που έχουν διακριθεί για να μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους. Διοργανώνουμε μουσικές θεματικές βραδιές με ποιοτικούς καλλιτέχνες όπου συνδυάζουμε άριστα το καλό φαγητό με την διασκέδαση. Επίσης διαθέτει παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους.

Νέα & Εκδηλώσεις

Για εμάς
Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ

Έχοντας επιλέξει το δύσκολο δρόμο της υψηλής γαστρονομίας που συνδυάζει την παράδοση και τα ντόπια υλικά με την υψηλή τεχνογνωσία της επαγγελματικής κουζίνας συνεχίζει με ένα ΝΕΟ επιτελείο νέων ανθρώπων που με όρεξη και ζήλο θα σας προσφέρουν μοναδικές Γαστρονομικές εμπειρίες.

H κουζίνα του Yiamas Gastro Bar είναι μεσογειακή αλλά και ελληνική που βασίζεται κυρίως στην τοπική γαστρονομία της Μεσσηνιακής Μάνης.

Με εβδομαδιαίες προτάσεις για πιάτα ημέρας με «Γεύσεις από Ελλάδα», υπάρχει kids, lunch και cocktail menu. Επίσης, στο χώρο λειτουργεί Bar με σπάνια συλλογή από premium ποτά και εκλεκτές συνταγές -φτιαγμένες πάντα στα μέτρα του πελάτη- από Greek cocktails.

Κάθε Παρασκευή ή Σάββατο θα υπάρχει live μουσική με guest καλεσμένους.

Φωτογραφίες